Gericht op beveiliging

Door een Safe Connections VPN verbinding te gebruiken wordt zowel uw in- als uitgaande verkeer veilig versleuteld en zijn uw apparaten niet zichtbaar voor anderen.

Safe Connections is gericht op veiligheid. Uw camera, printer of zelfs airco is verbonden met het internet. In verreweg de meeste gevallen is het apparaat gekoppeld aan één van de poorten in uw modem, simpel gezegd één van de toegangsdeuren van uw netwerk.

Vaak is deze techniek noodzakelijk om van buitenaf het apparaat, bijvoorbeeld de camera, te kunnen gebruiken. Het nadeel is dat dit gemakkelijk te scannen is! Op basis van uw IP-adres kan gescand worden welke apparaten op welke poorten actief zijn.

Daarna kan begonnen worden met het wachtwoord kraken, het apparaat infecteren of zorgen dat het apparaat of de verbinding overbelast raakt. Door een Safe Connections VPN verbinding te gebruiken wordt zowel uw in- als uitgaande verkeer veilig versleuteld en zijn uw apparaten niet zichtbaar voor anderen. Ook binnen uw eigen netwerk kan alleen wanneer de VPN actief is, het beveiligde apparaat gevonden worden.